Rólunk

Zsuzol Team Zsuzsi

Zsuzsanna
Én vagyok az, aki kommunikál a külvilággal, kitalálok dolgokat.

ZsuZol Team - Zoli

Zoltán
Én vagyok a felelős a kivitelezésért, az ötletek megvalósításáért.

2005 óta kisebb megszakításokkal mindig vállalkoztunk, és elsődleges szempontunk volt, hogy fejlődjünk úgy személyesen, mint szakmailag. Így találtuk meg mindig a módját, hogy valamilyen formában értéket tudjunk adni az embereknek. Foglalkoztunk MLM-el, direkt értékesítéssel, gyártással, és dolgoztunk alkalmazottként is.


2009-ben jött egy hatalmas váltás az életünkben, amikor igaz kényszerből, de váltottunk és elhatároztuk, hogy Online fogunk megélni. Építettünk online MLM üzletet, értékesítettünk online termékeket, elkészítettük info termékeinket, online tanfolyamot.
Az így megszerzett tapasztalataink felhasználásával kezdtünk bele weboldalak, honlapok, értékesítő rendszerek készítésébe, amivel már 2014 óta foglalkozunk és a mai napig egy rendszeres tevékenységünk.


Amennyiben Neked is célod, hogy az otthonodból annyi pénzt keress, amivel kényelmes életet tudsz biztosítani magadnak, akkor nagyon jó helyen vagy.

Ahhoz, hogy a legnagyobb szabadságot el tudd érni az életedben a legalkalmasabb eszköz az online felület. Ezt tapasztalatból merem, merjük kijelenteni. Ám ahhoz, hogy online pénzt tudj keresni, és ne függj senkitől, egy rendszerrel kell rendelkezned és egy olyan ötlettel, ami Téged jó érzéssel tölt el. Nos ebben tudunk segíteni, hogy egy ilyen rendszert felállítunk Neked, ami képes pénzt termelni.