Jogi Nyilatkozat

Az ebolt.sikeresen weboldal teljes szövege és grafikai tartalma,szerzői jog védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján)

A weboldal bármely tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos. A weboldal tartalma a szerző neve [Zsuzol Team – Zoli] és a forrás [ebolt.sikeresen.com] megjelölésével, a szerző írásbeli engedélyével felhasználható. A forrás nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői engedély nélküli közzététel használati, közzétételi díja: 19 900 Ft szavanként naponta.

Feliratkozási feltételek

A feliratkozással a felhasználó hozzájárulását adja, hogy a weboldalt üzemeltetőtől elektronikus leveleket fogadjon, melyek az ott látható termékekhez és azok eszmei világához kapcsolódnak.

Adatkezelés

A feliratkozás dupla megerősítéssel történik. Tehát amíg a feliratkozáskor megadott e-mail címre elküldött megerősítő linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között tovább nem adjuk.

A felhasználó bármikor leiratkozhat az elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre kattintással.

A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: keresztnév, e-mail cím, a feliratkozás időpontja. Vásárlás esetén

A megrendeléskor kezelt adatok köre a fentieken kívül: vezetéknév, a megrendelő cég vagy magánszemély vagy egyéb szervezet neve és számlázási címe. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, illetve saját hirdetéseink küldésére használjuk.

Csak engedély alapú e-mail marketinget végzünk.